Домашното насилие докосва много от нас, включително и нашите деца, по различни начини. Разбирането на всички опции за противодействие може да помогне на подобряването средата на живот в много семейства.

Насилието във всеки дом е неприемливо и българското законодателство предвижда механизми, насочени към защитата на личната безопасност на всеки съпруг, партньор или дете.

Домашното насилие обикновено включва контролиращо поведение, като например обиди, заплахи, физическа саморазправа, сексуален тормоз или сплашване.

В случаи, че се сблъсквате с насилие в дома може да ни се доверите, за да Ви помогнем да се прекрати навреме тази порочна практика. Проявяваме огромно разбиране към нашите клиенти с подобни проблеми. Също така разбираме, че голяма част от клиентите проявяват огромен срам и стига когато става дума за домашно насилие в семейството.

Ако се притеснявате или чувствате заплаха в семейството може да сте сигурни, че ние ще вземем абсолютно адекватно предвид вашите страхове. Бъдете сигурни, че ще получите най-добрата правна консултация и внимание.