Съветваме и разработваме правни стратегии за максимизиране и защита на търговския потенциал на марките, идеите и съществуващите и новите технологии. Даваме прагматични търговски съвети на нашите клиенти и работим в тясно сътрудничество с тях, за да постигнат своите търговски цели, тъй като ние разбираме колко важно правилното управление на интелектуалната собственост.

Ние полагаме и имаме огромното желание да бъдем точния партньор за всеки, които се сблъсква със Закон за авторското право и сродните му права (ЗАПСП). Предлагаме широк набор от услуги в тази сфера, това включва разглеждане на конкретни казуси, свързани с интелектуалната собственост при корпоративни и финансови сделки, консултиране по патенти, търговски марки, авторско право и дизайни, регулаторни маркетингови и рекламни въпроси и спорове.

Експерти по интелектуална собственост

Имаме отлична репутация за предоставяне на съвременни съвети по стратегически въпроси, свързани с ИС, действащи за някои от водещите компании. Ние работим безпроблемно и съвместно с нашите клиенти, за да осигурим възможно най-доброто обслужване.

Търговски и иновативни решения

Приемаме стратегически подход към всички въпроси свързани с интелектуалната собственост. Не само съветваме за правните аспекти на проблемите, свързани с ИС, пред които са изправени нашите клиенти, но предлагаме търговски, практични и иновативни решения на предизвикателствата, които създават тези проблеми. Нашата репутация като съвестни адвокати е изградена на база качеството на нашите търговски съвети и нашата коректност и конфиденциалност.

Ние се фокусираме върху въпросите, които имат значение за клиентите.